Yenilikçi Tekstilin Öncüsüyüz
İZLE
FARKLILIK ZENGİNLİKTİR

Farklı ve çeşitli ürün yelpazemizle modaya yön veriyoruz.

Kalite bir hedef değil sürekli geliştirilmesi gereken bir süreçtir. Hammaddeden, teknolojiye; üretimden pazarlamaya kaliteyi bir bütün olarak görüyor ve kalitemizi sürekli güncelliyoruz.

Biz denim ve iplik üreticileriyiz; tasarımcılar, yaratıcılar, yenilikçiler, öncüler. Sürdürülebilirliğe dayanan lider tekstil markasıyız.
KEŞFET
HAKKIMIZDA
HAKKIMIZDA

Şirikçioğlu Grubu; başta tekstil olmak üzere, enerji, inşaat, perakende, tarım ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Lokomotif sektör olan tekstilde iplik, indigo boya, dokuma ve terbiye işletmeleriyle entegre bir yapıya sahiptir. Her yıl geleneksel olarak açıklanan ISO ilk 500’de listesinde bulunan üç şirketi ile Türkiye’nin öncü sanayi grupları içinde yer almaktadır.

Ana faaliyet alanı olan tekstilde üretime değer katan 4000 çalışanı ile ring, open end, tekstürize iplik, poy, ham dokuma, non denim ve denim dokuma alanlarında 22 farklı işletmede 162000 iğlik ring, 20692 rotorluk open end, 2632 iğlik tekstürize iplik üretimi kapasitesi ile günlük 300 ton iplik, aylık 10 milyon metre denim ve non denim kumaş üretimi yapmaktadır.

HABERLERİMİZ
DOĞA İÇİN ÇALIŞIYORUZ.

Titizlikle minimum seviyede su ve enerji kullanımı önceliğimizdir. Arıtma tesislerimizde en iyi performansa sahip ekipmanları ve en son teknolojiyi kullanarak, çevreye olan etkilerimizi en aza indiriyoruz. Şirikçioğlu Grubu olarak, çevreye ve insana duyduğumuz saygıyla, sürdürülebilir bir dünya için çalışmaya devam ediyoruz.